Over 4VOO distinct man

4VOO


Huidverzorging voor mannen is al te vaak gewoon een afgeleide van vrouwencosmetica. Zelfde ingrediënten, andere reclamecampagne. Behalve bij 4VOO. Dat ontwikkelt exclusieve mannenproducten, gebaseerd op jarenlang wetenschappelijk onderzoek.


Exclusief voor mannen: 4VOO distinct man

Het is niet mogelijk om in alles de beste zijn. 4VOO* kiest dan ook resoluut om enkel huidverzorgingsproducten voor mannen te ontwikkelen. Dit is een unicum in de wereld.

De kwaliteit en het uiterlijk van de mannenhuid doeltreffend verbeteren, een energieke, gezonde huid behouden is waar 4VOO voor staat. Investeren in een “mannelijk aantrekkelijke look” resulteert ook vaak in meer zelfvertrouwen en succes.

Voor wie? 4VOO distinct man zit in de reiskoffer van zakenmannen, in de sporttas van menig atleet, heeft zijn plaats verdiend in de badkamer van u en ik, maar ook van de jet set en vele beroemdheden. Er goed uitzien, zonder veel omwegen, zonder tijdsverlies. Snel en efficiënt. De nieuwste trend. Verkooppunten (men skincare centra) met persoonlijk advies.

4VOO werkt nauw samen met de medische wereld en wordt consequent aanbevolen door plastisch chirurgen.

*lees als "for voe" = “voor u”: Engelse “for= vier” + Frans “vous”


To the point: minimale inspanning-maximaal resultaat!

Het 4VOO gamma bestaat uit slechts enkele producten. Waarom moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan? De 4VOO producten brengen de mannenhuid in balans. Alles wat fout loopt in het metabolisme van de huid wordt geneutraliseerd en de natuurlijke huidbarrière wordt hersteld. Hierdoor blijven huidproblemen uit en is het niet nodig om honderd- en één verschillende flesjes te gebruiken. Met 4VOO hoef je geen uren in de badkamer te besteden om er fris en energiek bij te lopen. 4VOO distinct man is: minimale inspanningen met maximale resultaten.


4VOO passie: perfectie, kwaliteit en luxe.

Marek, dokter in de biochemie, was in zijn jeugdjaren al gefascineerd om er jong, gezond en dynamisch te blijven uitzien. Na 3 jaar wetenschappelijk onderzoek op de mannenhuid, ontwikkelde hij samen met een team van apothekers en biologen een reeks huidverzorgingsproducten voor mannen, producten die hijzelf het liefst wou. Vandaag is 4VOO de uiting van Marek’s voortdurend streven naar perfectie, kwaliteit en luxe.


Betrouwbaar

De 4VOO producten zijn niet getest op dieren en bevatten geen minerale oliën, kleurstoffen of bleekmiddelen. Bewaarmiddelen en geurstoffen worden tot een absoluut minimum beperkt, en gebruikt enkel wanneer nodig. 4VOO producten zijn olie in water emulsies en geen water in olie emulsies. Dit is een ingewikkeld procédé met als resultaat dat de producten nooit vet aanvoelen en zeer snel in de huid dringen. De flacons zijn allemaal voorzien van een ‘airless’ pompsysteem. Dit zorgt ervoor dat het product niet in aanraking komt met zuurstof in de lucht of enige bacterie.


PP3

PP3 of palmityol pentapeptide-3 is wellicht het meest innovatieve ingrediënt in al de 4VOO producten. Een erg kostbaar actief bestanddeel dat in maximale concentraties aanwezig is. Het vernieuwt de huid van binnenuit waardoor de huid gezond en energiek blijft. Bovendien wordt het verouderingsproces daadwerkelijk vertraagd. Het is dan ook niet verwonderlijk dat PP3 op het 20ste Wereldcongres Dermatologie erkend en verkozen werd als beste anti-aging molecule en dit omwille van de superieure eigenschappen in vergelijking met de klassieke afgeleiden van retinol, fruitzuren en vitamine A derivaten.


4VOO Uber tech

Hoogtechnologische innovatie en moleculaire testosteron spitstechnologie!

Mannen tussen de 18 en 50 jaar voelen hun huid vaak droger en weerspanniger worden. Geen toeval. Want in die periode draait de testosteronproductie op volle toeren. En dat hormoon tast de vitaliteit van de huid aan. Net wanneer mannen het meest baat hebben bij een aantrekkelijke, gezonde huid. Daarom ontwikkelde 4VOO een peptide dat de schadelijke effecten van testosteron op de huid krachtig bestrijdt. Voeg daarbij de platinum-technologie, gepolariseerd water en stamcellen. Resultaat: unieke producten die de tijd lijken terug te draaien.


10 good reasons to become a 4VOO addict!

 1. 4VOO distinct man ontwikkelt enkel wetenschappelijke en cosmetische oplossingen voor de mannenhuid met haar specifieke noden. Je kan niet in alles dé beste zijn.

 2. 4VOO distinct man staat voor : “minimale inspanning; maximaal resultaat”. Waarom moeilijk doen als het gemakkelijk kan?

 3. 4VOO distinct man heeft één filosofie: voortdurend streven naar perfectie en innovatie. De 4VOO-technologie is pure wetenschap.

 4. 4VOO distinct man is ontwikkeld door en voor mannen, dus ook geen flauw afkooksel van één of ander damesproduct. 4VOO producten voelen ook nooit vet aan.

 5. 4VOO distinct man wordt uitsluitend verdeeld via erkende exclusieve verkooppunten en men skincare centra met professioneel advies en dito behandelingen.

 6. 4VOO distinct man is niet een “snuifje” actieve ingrediënten, maar bevat de meest innovatieve ingrediënten in de allerhoogste werkzame concentraties.

 7. 4VOO distinct man belooft geen mirakels; maar alle 4VOO producten gaan daadwerkelijk het huidverouderingsproces vertragen met zichtbaar en voelbaar resultaat.

 8. 4VOO distinct man is zoals tanden poetsen. “ it’s not a product; it’s a way of life”

 9. 4VOO distinct man is mannelijk, stoer en elegant en past in elke badkamer of toilettas.

 10. 4VOO distinct man is een betaalbare investering in jezelf! Bij dagelijks gebruik dien je slechts 3 keer per jaar een nieuwe flacon aan te kopen

Bouwvakker, ondernemer, advocaat, arts , bakker, bankier, verkoper... 4VOO distinct man is dé oplossing voor elke man die in zijn toekomst investeert. Minimale inspanning , Maximaal resultaat

Over Cosmentis

CosMENtis is dé nummer één partner voor Skincare Professionals die kiezen voor Superieure kwaliteit inzake Huidverbetering, Anti-Aging & Scheren voor hun mannelijk cliënteel.

CosMENtis ontwikkelt Luxe Scheerproducten MEN³ en is Exclusief invoerder & Groothandel in doeltreffende mannenverzorgingsproducten o.m. 4VOO 'distinct man'.

Zicht- en voelbaar resultaat met minimale inspanning is een absolute must. Voor mannen die investeren in hun huid en looks zijn er geen betere alternatieven.


Neem contact op

 • Telefoon:
  +32(0)16/202533
  +32(0)479/458359
 • Email:
  info@cosmentis.com
 • Adres:
  Grensstraat 1D
  3010 Leuven

Copyright© 2015 Cosmentis: Marketingmateriaal, foto´s, (pers)teksten en cursussen mogen op geen enkele wijze verspreid of overgenomen worden, tenzij CosMENtis Benelux u hiervoor de reproductierechten heeft verleend of tenzij u een verkooppunt (B2B klant) bent. Korte aanhalingen zijn toegelaten mits de bron www.cosmentis.com duidelijk wordt vermeld.