De toekomst van de schoonheidsindustrie is GROEN🌿🌳: Tijdwinst ⏳ én duurzaamheid♻️ met eco-wegwerphanddoeken #groensalon

Het ecologische wegwerpmateriaal van de topmerken Scrummi en TOWLS* zijn lief voor het milieu en voor je portemonnee. De wegwerpbare stoel- en tafelbeschermers, handdoeken, kompressen, pedi- en manicure- en gastendoekjes, haarbanden, washandjes…zijn uniek voor elke klant. Ze zijn gemaakt van de cellulose (= de vezels) van de uiterst snelgroeiende eucalyptus- en ceder bomen. Ze kosten je bovendien veel minder dan wasbaar materiaal. (*de goedkoopste ecologische wegwerphanddoeken op de markt. Beschikbaar in volgende formaten: 20*40 cm, 40*80 cm, 100*200 cm, 160*200 cm)

Maak jouw zaak klaar voor de toekomst … Niets dan voordelen…

🌿 100% Hygiënisch

Klanten appreciëren nu meer dan ooit zuiverheid en hygiëne tijdens hun verzorging.  Onze stoel en tafelbeschermers, handdoeken, kompressen, pedi- en manicure- en gastendoekjes, haarbanden, washandjes…zijn uniek voor elke klant. Deze zijn gemaakt van de cellulose (= de vezels) van de uiterst snelgroeiende eucalyptus- en ceder bomen. 

🌿 Luxe uitstraling.

Wij importeren enkel vegan en duurzaam wegwerpmateriaal met de allerhoogste kwaliteit van de merken Scrummi en TOWLS. Dit wegwerpmateriaal heeft een luxe uitstraling, een superzachte touch en is de absorberende kracht even groot dan die van katoen.

🌿 Gedaan met wassen en drogen!

Deze milieuvriendelijke handdoeken en accessoires zijn geschikt voor eenmalig gebruik en vergaan binnen de 8-12 weken op de composthoop of in de compostbak. Klik op deze oranje link om te bestellen * (om te bestellen moet je inloggen met je account. Heb je nog geen account klik dan hier en vraag je account aan)

Zijn deze cellulose wegwerpversies ECHT goedkoper? JA, ECHT!
  1. Ze besparen per wasmachine gemiddeld 50 l (drink)water. Nog niet gesproken over de vervuiling van het drinkwater.
  2. Ze besparen op uw elektriciteit als gevolg van het feit dat u uw wasmachine en droogkast niet hoeft te gebruiken.
  3. Ze Besparen op van jouw kostbare tijd en/of personeelskost (=gemiddeld 10 min per wasmachine/droogkast en het plooien en opbergen)

Conclusie: het onderhoud van één katoenen kompres of handdoek had in 2021 een prijskaartje van gemiddeld € 0.45. Met de sterk verhoogde energieprijzen loopt dit al snel op tot een gemiddelde van € 0.85! De kostprijs van wegwerpkompressen liggen tussen € 0.06 (20*20 cm) – € 0.33 (dikke kompressen van 80*40 cm). Niet overtuigd? Vraag je boekhouder om de rekensom voor jou te maken.

♻️ Milieuvriendelijk en duurzaam – Dé eco revolutie!

Deze vegan wegwerpversies zijn gemaakt van 100% geregenereerde cellulose vezels, bevatten geen bleekmiddelen en zijn 100% biologisch afbreekbaar. Eens gebruikt degraderen ze binnen de 8 tot 12 weken, ze worden als het ware verteerd. Bovendien vermijden ze de CO₂-uitstoot in uw salon. Ideaal dus om de impact van de schoonheidsindustrie op het milieu drastisch te verminderen. Klik hier om te bestellen

Interessante tips voor uw salon

Tip 1: De dikkere versies zijn ideaal als warm of koud kompres bij het nat scheren (vb.: bij onze Skin & Shave events). Wens je dat wegwerpkompres dat heel lang warm blijft? Leg er een hete handdoek of klassiek kompres bovenop. Deze klassieke handdoek of kompres dat je erop legt kan dan meerdere malen gebruikt worden gezien deze hygiënisch net blijft. Voor een superervaring van uw (mannelijke) klant kan je een druppel essentiële olie toevoegen.

Tip 2De gebruikte kompressen, handdoeken of washandjes zijn ideaal om nadien nog te gebruiken om te poetsen voor ze bij de compost of in de papierbak te gooien.

💡 Leuke weetjes:

Voor elke boom dat er gerooid wordt worden er ook 2 tot 3 in de plaats geplant zodat de bossen groeien in plaats van krimpen. Zelf het water dat gebruikt wordt voor de vervaardiging van deze kompressen worden gefilterd en hergebruikt. Ze worden gefabriceerd in moderne fabrieken in Europa.

Onderzoek toont aan dat 78% van jouw klanten kiezen voor salons met een groen imago.

😊💰TOWLS (towls.be) nog voordeliger!

Wij begrijpen dat het beheren van een salon een uitdaging kan zijn, en daarom hebben we TOWLS geïntroduceerd als een meer betaalbare optie (lees goedkoopste!) , zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Enkel de wafelstructuur is iets anders dan deze van Scrummi. De modellen/formaten zijn: 20*40 cm, 40*80 cm, 100*200 cm, 160*200 cm.

Hoe gebruik je deze Scrummi en TOWLS voor een gelaats- of lichaamsverzorging? Klik op de video’s

Alle bovenstaande producten zijn vervaardigd uit ‘vegan’ cellulosevezels afkomstig van de uiterst snelgroeiende eucalyptus en ceder bomen. Hieronder een korte schets hoe we hiermee maximaal het milieu beschermen. Doen jullie ook mee? 

Mail of bel voor info: katleen@cosmentis.com  +32 479458359  of klik op deze oranje link om te bestellen.

#ECOWEGWERPMATERIAAL #WEGWERPHANDDOEK #SCRUMMI #SCRUMMISPA #DUURZAAM #VEGAN #MILLIEUVRIENDELIJK #HYGIËNISCH #TOWLS

Nog vragen?

Heb je een vraag over de verkoop of het gebruik van MEN3, Silk Solution of Eco Wegwerpmateriaal? Laat via deze link je boodschap achter en een van onze experten antwoordt je zo snel mogelijk.

Contact