Over Collageen

Naarmate we ouder worden, vanaf je 25ste jaar, vermindert de eigen collageensynthese en stellen we stelselmatig verouderingsverschijnselen vast. De huid wordt droger en verliest aan stevigheid. Fijne lijntjes, ouderdomsvlekjes en rimpels worden zichtbaar. Het haar wordt dunner en zowel mannen als vrouwen hebben meer last van haarverlies . Plots krijgen sommige van jouw klanten last van eczeem…  

Collageen inzetten als supplement bij hun dagelijkse verzorgingsroutine zal resulteren in een vermindering van pigmentvlekken, donkere kringen rond de ogen, ouderdomslijntjes en rimpels. Ook hun haar zal er wel bij varen. Tevens biedt collageen een fantastische ondersteuning voor spieren en gewrichten.

Gebruiksaanwijzing

Bij de opstart adviseren we gedurende 14 dagen tot 1 maand, 2 flesjes per dag te drinken (1 ‘s morgens en 1 ‘s avonds) om de huid te boosten. Dit is eigenlijk 2 keer 5 gram collageen.

Best nemen ze nadien nog 1 flesje per dag om de resultaten te behouden. Neem foto’s van je klant na 30, 60 en 90 dagen. Zo ben je zeker dat de verbeteringen duidelijk zichtbaar zijn voor jou en je klant. Tip: Zet de flesjes in de koelkast dan zijn ze superlekker!

Resultaat

Omdat foto’s meer spreken dat tekst hierbij een greep uit de resultaten.

Zelf eerst testen?

Als Beautyprofessional wil je vooral zichtbaar resultaat bieden aan je klanten niet? Daarom vinden wij het ontzettend belangrijk dat je eerst zelf overtuigd bent. Test de flesjes zelf en maak ook foto’s op dag 1, dag 30 en dag 60 van je huid en/of andere plaatsen die je wenst te verbeteren.

Een kuur van 60 dagen Collagen Elixir kan rechtstreeks bij de firma Isagenix bestellen. Dit is het bedrijf waarmee we samenwerken.

Hoe bestellen als Beautyprofessional?

 1. Klik op deze link (of scan onderstaande QR code)
  Indien je vanuit Nederland wil bestellen, klik dan op deze link.
  Maak een account aan met je btw-nummer (zo krijg je onmiddellijk een onkostenfactuur voor je boekhouding).
 2. Je bestelling wordt binnen de 3-4 werkdagen in je salon geleverd.
 3. Voor een kuur van 60 flesjes (2 maanden) betaal je € 226,59 (3.5 €/dag) indien je kiest voor een automatische bestelling *

De automatische bestelling kan ten alle tijde gewijzigd of worden stop gezet zonder enige voorwaarden of verplichtingen. Dit kan heel eenvoudig vanuit jouw eigen klantenaccount.

Ben je als beautyprofessional tenslotte zelf overtuigd en heb je interesse in de zakelijke (verdien)mogelijkheden? Dan begeleiden we jou van A-Z om succesvol aan de slag te gaan.

Bel: +32479458359 of mail katleen@cosmentis.com (Graag met titel: “COLLAGEEN’)

Wat is het ‘collagen elixir’? Wat zit er in dit magische flesje?

Het is een mix van marine-collageenpeptiden, biotine, vitamine C, zink, en andere eeuwenoude plantaardige ingrediënten (zoals kamille, aloë vera, goji- en acerolabessen) om een gezonde huid van binnenuit te ondersteunen.

Klik hier voor de video (2 min) over het collagen elixir. Als je van wetenschap houdt, is deze video (13 min) de moeite waard om te bekijken.

Voor welke klanten is collageen belangrijk?

Het collagen elixir is dé perfecte aanvulling op jouw behandelingen en/of producten voor iedereen die zijn huid en haar gezonde wenst te houden. Enkel personen met een visallergie zijn uitgesloten. Zwangere vrouwen of klanten die voorschrift plichtige medicijnen nemen vragen best altijd eerst overleg met hun arts.

Uiteraard blijft een goede huidverzorging, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl essentieel.

Waarom collageen type 1? Wat is het verschil met de meeste collageenpreparaten?

Er zijn twee soorten collageen op de markt. Rundercollageen en viscollageen en dit in verschillende vormen: poeders, gelulen, bruistabletten, gummibeertjes…

Echter, vaak worden deze afgebroken door de maag waardoor de werkzaamheid afneemt. Door de dubbele nutritechnologie in het collagen elixir wordt de afbraak tot een minimum beperkt waardoor de werkzaamheid van je collageenpreparaat hoger is. Het viscollageen (Collageen van type I) heeft ook een andere samenstelling dat beter vergelijkbaar is met de structuur van de menselijke huid.

Welke ingrediënten zitten er in het collagen elixir?

 • Marine collageenpeptiden (5 gram!)
  Collageen ondersteunt een stralende, jeugdige uitstraling.
 • Biotine en zink
  Een boost ter ondersteuning van een gezonde huid, haar en nagels
 • Vitamine C
  Krachtig antioxidant om je natuurlijke collageenproductie te ondersteunen
 • Een botanische blend met onder meer kalmerende kamille, hydraterend aloë vera en voedende goji- en acerolabessen.
 • Uiteraard zonder toegevoegde suiker
  Natuurlijk zoet. Verrijkt met wilde bessen en een vleugje kruiden.

Nog vragen?

Heb je een vraag over de verkoop of het gebruik van MEN3, Silk Solution of Eco Wegwerpmateriaal? Laat via deze link je boodschap achter en een van onze experten antwoordt je zo snel mogelijk.

Contact