Verkooppunt worden

Wilt u ook verdeler worden van Exclusieve mannenverzorgingsproducten MEN³ en Partner worden van CosMENtis?

Huidverbetering voor mannen is booming business, maar jammer genoeg ontbreekt het de mannen aan de juiste begeleiding en advies. Daar kan u het absolute verschil maken. Maak jouw salon Exclusief en Uniek in jouw regio en laat je inspireren en begeleiden door de enige expert in dit vak.

Mail ons op info@cosmentis.com met uw contact gegevens en telefoonnummer. Wij contacteren je binnen de 48 uur. Onze (telefonische) adviezen zijn vrijblijvend en gratis.

Of vraag via dit formulier een klantenaccount aan.

5 zaken die wij voor u kunnen betekenen:

 1. Onze kennis staat garant voor wetenschappelijk onderbouwde producten die echt werken met zichtbaar resultaat.
 2. Klanten helpen hun omzet te vergroten is ons doel en geeft ons energie. Daarom staan wij graag rechtstreeks in contact met elke klant.
 3. Flexibiliteit en Loyaliteit dragen wij hoog in ons vaandel. Wij geven steeds dé meest geschikte ondersteuning voor Uw zaak en bouwen graag aan een jarenlange vertrouwensrelatie.
 4. Je kan niet in alles de beste zijn. CosMENtis doet dus geen allegaartje van alles maar kiest bewust om expert te blijven in het domein huidverbetering voor mannen.
 5. We werken uitsluitend met partners die in onze filosofie geloven; deze ook respecteren en uitdragen waardoor we niet verzuipen in de massa. Mede door deze aanpak zullen onze producten altijd uniek en exclusief blijven.

Waarom kiezen voor CosMENtis als leverancier?

 1. CosMENtis Benelux is expert in mannenverzorging en heeft een inspirerende visie in een uitdagende markt met hoog potentieel.
 2. Er wordt met u meegedacht vanuit praktijkgerichte ervaring.
 3. Geen verplichte jaaromzet.
 4. Regelmatige trainingen gaande van productkennis, verkoop, merchandising, marketing, evenementen… tot inrichting salon.
 5. Snelle levering en levering met een klein aantal stuks zijn mogelijk.
 6. Topkwaliteitsproducten gebaseerd op de allernieuwste technieken en de beste ingrediënten ook voor de man met donkere huid met voelbaar en zichtbaar resultaat.
 7. Vermelding van uw salon of men’s skincare centrum op onze website en bij mailingen naar de medische wereld. (zie voorwaarden: startpakketten)
 8. Onze producten worden enkel aangeboden in geselecteerde professionele instituten en medische praktijken.
 9. Elke partner krijgt een Nederlandstalig cursusboek, met alle ingrediënten en omschrijving van behandeltechnieken en producten.
 10. Hulp en advies bij het ontwikkelen van uw website, promoties, drukwerk, events, publireportages…

Wij gaan voor kwaliteit, niet voor kwantiteit. Indien wij reeds sterke verkooppunten hebben in uw regio die onze lijnen aanbieden, bestaat de kans dat wij uw aanvraag moeten weigeren. Gezien 4VOO en MEN³ exclusieve lijnen zijn behouden wij ons ook het recht om distributiekanalen te weigeren.

Opleidingen

Werkt u al met mannelijke cliënten of wilt u zich juist richten op deze cliënten dan is het een must om een specifieke opleiding mannenverzorging te volgen. Als specialist in mannenverzorging begeleiden wij u op alle mogelijke fronten: van behandelingen tot marketing, merchandising en website.

Nog vragen?

Heb je een vraag over de verkoop of het gebruik van MEN3, Silk Solution of Eco Wegwerpmateriaal? Laat via deze link je boodschap achter en een van onze experten antwoordt je zo snel mogelijk.

Contact